Краљица народне музике Лепа Лукић имала је толико узбудљив љубавни живот да јој мало фалило да засени и холивудску диву Елизабет Тејлор! Лепа се удавала четири пута, а највећи печат на њу оставио је први муж за којег се удала када је имала 23 године.

- Удала сам се веома млада за њега. Била је то младост-лудост. Све време нашег брака био је много љубоморан. Ту посесивност никако није могао да обузда, а ја нипошто нисам хтела да због њега оставим оно што сам највише волела - певање - почиње причу Лепа.

Фото: Сарић С.

 

Прави пакао почео је када му је затражила развод. Тома није хтео да се растану и седам година ју је прогањао!

- Нити сам имала децу с њим, нити било шта заједничко, али пуних седам година ми није дао развод брака. Кад год би му моји адвокати рекли да потпише папире за развод, он би плачући говорио: "Боље да ме убијете него да ме разведете од ње! Ја ту жену волим." Волела сам и ја њега и никад ме није ударио, али џаба му све када је био много љубоморан. После једног рочишта сачекао ме испред улаза у суд, ухватио ме за раме и рекао: "Где си пошла? Мислиш да можеш да се сакријеш од мене? Никад нећеш имати другог, стално ћу те пратити!" И стварно је тако било...

Певачица се присетила једне вечери када ју је Тома сачекао испред зграде, увукао у аутомобил и претио да ће да је убије.

Фото: sarics

 

- Спремила сам се за излазак и позвала такси. Таман да уђем у аутомобил, он се појавио, ухватио ме за врат и питао: "Где си пошла?" Одговорила сам му: "Сад нигде." Платио је такси и рекао возачу да је све у реду, да је дошао по мене. Све време је био упоран да сазна где сам се упутила, а ја сам му одговарала "код пријатељице Драгице". "У један ноћу идеш код Драгице?", упитао ме. "Да, идем да преспавам код ње", рекла сам му. Измислила сам Драгицу, нисам хтела да му признам где идем - прича Лепа и додаје да ту није био крај агонији:

- Почео је да ме вуче за рукав. Рекла сам му да престане или ћу позвати полицију. У том тренутку је пукао и рекао: "Ноћас ћемо да завршимо обоје"! Рекла сам му да заврши, јер нисам могла да поднесем да ме седам година прати. Увукао ме је у кола. У току вожње сам покушала да отворим врата и искочим, али је он једном руком држао волан, а другом ручицу од мојих врата да не бих изашла. Рекао ми је да идемо у шуму на Кошутњак да завршимо обоје! Хтео је да убије и мене и себе.

(Ало)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".