Певачица се сећа сваког тренутка дружења са њима иако је то било много давно, али познанство с њима јој се дубоко урезало у памћење.

Фото: Архива Новости

 

- Према мени су били предивни. Љуба Земунац, Ћента, они су ми направили једну свадбу у Франкфурту. Наиме, ми сви певачи смо певали у Минхену у једном ресторану Вардар. Често сам са Зораном Калезићем по десет дана певала тамо, и они су долазили у тај ресторан. Ако се правио важан певач, они за нос вуку. Мене никад. Њима се допадало што сам ја при земљи била. Кад су једном дошли у ресторан, конобар ми каже да ме Љуба Земунац зове да дођем за њихов сто. Мислите да сам то смела да одбијем - присећа се Лепа, коју су жестоки момци тада ангажовали да пева на свадби њиховог друга-телохранитеља и уговорила је леп хонорар.

- Седнем код њих, што да не седнем кад су ме позвали. Они одмах питају хоћу ли да певам на свадби, а ја не знам да ли смем или не смем да одбијем. Питали ме колико кошта, ја кажем ништа. Пази шта говориш, немој ништа, немој да се фолираш, кажу ми: Ја мислим - провоцирају не сигурно. Хоћи да вам певам онако, нећу да вам наплатим. А они - говори цифру. Ја мислим прете ми. Колико кажеш толико ћеш добити. Навалили они да кажем цифру и ја кажем 3.000 марака. Пружа он руку и договорено - присетила се Лепа.

Фото: Архива Новости

 

 

- На свадби нема њих, ја чекам. Кад иде Земунац ко војвода, иза њега седам-осам њих, њихово друштво, дупли сто и он каже Лепа шта чекаш. После Земунац дошао до нас и пита да ли може да свира бубњеве, каже научио у затвору, па је свирао. Све лепо било, до ујутро били ту. Исплатио ме газда 3.000 марака.

- То су таква господа била, а да сам се ја нешто к*рчила било би то вичење носића. Тако су доживљавали певачи који су се правили важни. Аркан ме је много волео, он посебно, чак и Гишка. Не знам, много је леп, а кад је пришао само што се нисам заљубила, а кад ми је рекао Зоран да је то Гишка одмах сам се уплашила. Али он је толико био добар човек. После кад је погинуо, било ми је жао", рекла је Лепа Лукић.

(Гранд магазин)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".