Натали данас има 47 година, а пре три године је постала мајка, а својевремено није скривала да се тешко носила са теретом изненадне славе.

Натали Имбруља је пре три година уз помоћ донора добила сина Макса Валентајна о чему је обавестила и бројне пратиоце на Инстаграму и не крије да јој је сада он центар света.

МТВ ју је прогласио најбољим новим извођачем, а добила је и три номинације за Гремија.

- Мислим да нисам могла да прођем кроз теже искуство од писања другог албума, после те песме - рекла је једном приликом певачица на рачун сингла који ју је винуо у звезде.

Пре две деценије када јој је “Торн” донео уговор за албум, Натали је имала само 22 године.

- Било је јако чудно. Морала сам да се кријем - испричала је певачица за “Сyднеy Морнинг Хералд”.

 

 

- Сви су ме питали како иде рад на албуму, а ја нисам желела да знам. Била сам успешна, богата и ужасно несрећна - испричала је Натали која је током тог периода патила од анксиозности и агорафобије.

Други Наталин албум “Wхите Лиллиес Исланд” није једнако прихваћен као први, а њен трећи албум је одбијен од стране издавачке куће, јер није био предвиђен за “радијске слушаоце”.

Ипак, певачица је касније објавила још три албума, појавила се у три филма и постала део жирија британског и аустралијанског “X фактора”.

Музичка звезда била је у браку са Данијелом Џонсом, фронтменом аустралијске групе “Силвер цхаир”, а њена сестра певачица Лаура Имбруља такође се бави музиком.

Певачица сада живи сасвим обичним и мирним животом и да јој то и прија. Када је у питању њен изглед открила је да није противник пластичне хирургије те да свој данашњи изглед поред добре генетике дугује управо и естетским захватима које је имала.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".