Natali danas ima 47 godina, a pre tri godine je postala majka, a svojevremeno nije skrivala da se teško nosila sa teretom iznenadne slave.

Natali Imbrulja je pre tri godina uz pomoć donora dobila sina Maksa Valentajna o čemu je obavestila i brojne pratioce na Instagramu i ne krije da joj je sada on centar sveta.

MTV ju je proglasio najboljim novim izvođačem, a dobila je i tri nominacije za Gremija.

- Mislim da nisam mogla da prođem kroz teže iskustvo od pisanja drugog albuma, posle te pesme - rekla je jednom prilikom pevačica na račun singla koji ju je vinuo u zvezde.

Pre dve decenije kada joj je “Torn” doneo ugovor za album, Natali je imala samo 22 godine.

- Bilo je jako čudno. Morala sam da se krijem - ispričala je pevačica za “Sydney Morning Herald”.

 

 

- Svi su me pitali kako ide rad na albumu, a ja nisam želela da znam. Bila sam uspešna, bogata i užasno nesrećna - ispričala je Natali koja je tokom tog perioda patila od anksioznosti i agorafobije.

Drugi Natalin album “White Lillies Island” nije jednako prihvaćen kao prvi, a njen treći album je odbijen od strane izdavačke kuće, jer nije bio predviđen za “radijske slušaoce”.

Ipak, pevačica je kasnije objavila još tri albuma, pojavila se u tri filma i postala deo žirija britanskog i australijanskog “X faktora”.

Muzička zvezda bila je u braku sa Danijelom DŽonsom, frontmenom australijske grupe “Silver chair”, a njena sestra pevačica Laura Imbrulja takođe se bavi muzikom.

Pevačica sada živi sasvim običnim i mirnim životom i da joj to i prija. Kada je u pitanju njen izgled otkrila je da nije protivnik plastične hirurgije te da svoj današnji izgled pored dobre genetike duguje upravo i estetskim zahvatima koje je imala.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".