Чувена певачица Наталија Имбруља данас је напунила је 47 година, пре две деценије стекла је светску популарност синглом "Torn" који је био један од најуспешнијих свих времена, продат у више од четири милиона примерака.

Фото: Профимедиа

 

Наталија данас живи мирним животом, у 2019. години постала је мама, а како је једном приликом изјавила тешко се носила са теретом изненадне славе.

Натали Имбруља је пре три година уз помоћ донора добила сина Макса Валентајна о чему је обавестила и бројне пратиоце на Инстаграму, где је добила прегршт честитки.

Фото: Профимедиа

 

Певачица је рођена у Сиднеју 4. фебруара, аустралијско-британског порекла, МТВ ју је прогласио најбољим новим извођачем, а онда су уследиле и три номинације за Гремија. Дебитански албум који је продат у седам милиона примерака, донео јој је и "Брит" награду и "Билборд музичко" признање.

Фото: Профимедиа

 

- Мислим да нисам могла да прођем кроз теже искуство од писања другог албума, после те песме", рекла је једном приликом певачица на рачун сингла који ју је винуо у звезде.

Када јој је "Torn" донео уговор за албум, Натали је имала само 22 године.

"Било је јако чудно. Морала сам да се кријем", испричала је певачица за "Sydney Morning Herald".

"Сви су ме питали како иде рад на албуму, а ја нисам желела да знам. Била сам успешна, богата и ужасно несрећна", испричала је Натали која је током тог периода патила од анксиозности и агорафобије.

"Torn" је у њеном извођењу заправо био обрада песме рок бенда Ednaswap и постала је део њеног првог албума "Left of the Middle". Албум је продат у седам милиона примерака и важи за најпродаванији деби албум неке поп/рок/алтернативне музичарке.

Фото: Профимедиа

 

Други албум "White Lillies Island" није примљен са таквим ентузијазмом и продат је у само милион примерака, док је издавачка кућа одбила да објави њен трећи албум зато што "није био прилагођен радијској публици".

Ипак, касније је Имбруља објавила још три албума, појавила се у неколико филмова и била део жирија талент шоуа "X фактор" у Великој Британији и Аустралији.

Музичка звезда била је у браку са Данијелом Џонсом, фронтменом аустралијске групе "Silver chair", а њена сестра певачица Лаура Имбруља такође се бави музиком.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".