Ким Кардашијан (41) "повела"  је своје обожаватеље у новом Инстаграм видеу на преглед код свог лекара, с којим је разговарала о лечењу њеног новог кожног поремећаја, дискромије, коју је добила након дугогодишње борбе с псоријазом.

Наиме, током година, Ким је била врло отворена по питању својих проблема с кожом, а у новом видеу је разговарала с лекаром о  поремећају који доводи до промене боје коже или ноктију. Доктор је разговор је започео тако што је објаснио да се ради о појму који звучи помало отмено, али није.


- Тај поремећај се зове дискромија. Када се неко доста професионално шминка и излаже сунцу и путује као и ви, то сунце заједно с шминком која покрива поре може узроковати регенерацију коже. Наша кожа се мења и тако можете добити дискромију - објаснио је доктор.

- Различити пигменти. Имаћемо спреман план лечења, корак по корак да полако изједначимо сав тон - рекао је лекар, док Ким није могла  да сакрије одушевљење што њен проблем овог пута има "решење".

Фото: Профимедиа

 

- Спремни за полазак! - викнула је узбуђено Ким.

Подсетимо, Ким је јако отворена према обожаватељима о својим проблемима с кожом већ дуги низ година. Открила је на самом почетку шоу програма "У корак са Кардашијановима" да јој је дијагностикована псоријаза.

Први "напад" псоријазе имала је с 25 година. Открила је тада да јој је ињекција кортизона помогла, али јој се касније болест вратила.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".