Амерички репер Кање Вест оптужио је путем Инстаграма своју бившу супругу Ким Кардашијан да је покушала да отме једно од њихове деце.

Вест ових дана користи сваку прилику да нападне своју некадашњу супругу. Након развода, репер не успева да прихвати новонасталу ситуацију, па је недавно претио њеном новом партнеру, комичару Питу Дејвидсону.

Кање се јавно пожалио што Ким дозвољава њиховој ћерки да користи ТикТок и упитао пратиоце како да реши ову ситуацију, а  сада је оптужује и да је покушала да отме њихову ћерку.

Фото: Профимедиа

 

- Америка је видела како покушаваш да отмеш моју ћерку на њен рођендан тако што ми ниси дала адресу прославе - написао је Вест уз фотографију Кимине изјаве у којој покушава да објасни да ћерка користи ТикТок уз надзор.

- Довела си обезбеђење у кућу док сам се играо са својим сином, а затим ме оптужила за крађу. Морао сам да се тестирам након ћеркине журке јер си ме оптужила да се дрогирам - додао је репер.

Фото: Танјуг/АП

 

Забава њихове ћерке одиграла се недуго након развода, а више извора потврдило је да су се бивши супружници договорили да организују две одвојене журке, али да нико није спречавао Кањеа да дође на ону коју је Кардашијанка органозовала.

Репер је своју поруку јавности завршио оптужбом на рачун пријатељице Ким Кардашијан коју је "замолио" да престане да манипулише ријалити звездом.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".