Јасмин Круз је на ТикТоку обавила видео у којем је поделила својих 11 најбољих правила за велики дан. Откако су објављени, њени видеи постали су вирални, а коментатори су се одушевљено сложили са одлуком да прескочи бацање подвезица и пусти своје деверуше да саме бирају хаљине.

- Не желим да деца трче около без надзора, а родитељи их не гледају, то се апсолутно неће догодити. Постоје неки изузеци. Већина моје браће и сестара је млађа од 15 година. Тако да могу да дођу, као и неки изван града који стварно не могу да нађу дадиље за цео викенд јер морају да путују - очито могу да доведу своју децу - објаснила је млада.

Њено друго правило је да никоме није допуштено да носи бело - а оно је толико важно да га је двапут написала на свој попис.

 

@cruzjasmine824 These are my very real wedding rules I’ll be doing at my wedding this year ! #greenscreen #wedding #elfitup #latinabride #latinowedding ♬ original sound - cruzjasmine824

 

- Моје деверуше већ имају посебна упутства да вас полију целом боцом црног вина ако обучете, па хајде да то избегнемо - рекла је.

Њено треће правило је да њене деверуше могу да бирају своју одећу, све док је у боји коју је одабрала Јасмин, четврто правило је да нико ко није позван није добродошао, а под бројем пет рекла је да не планира да јој супруг скине подвезицу и баци је у гомилу нежења. Правило број седам је да се на дан венчања не жели да се замара детаљима — тако да њена мама има креативну контролу.

- Питај моју маму. Моја мама има пуну креативну слободу у свему. Она је дизајнирала моју венчаницу и направила ју је савршеном, а ми смо се договарале за све око венчања - објаснила је.

Њена правила гласе:

1. Нема деце (с неким изузецима)

2. Не носи бело

3. Деверуше бирају своје хаљине, само морају да ускладе боје

4. Нико други не носи бело

Фото: Профимедиа

 

 

5. Ако нисте позвани, нисте добродошли

6. Без бацања подвезице

7. Деверуше ће све бити геј

8. Моја мајка има право гласа на све

9. Слободно искористите отворени бар

10. Без пијаних возача

11. Нема велики обавештења

Јасминини видеи су привукли доста пажње, а први је добио готово два милиона прегледа. Неколико коментатора се јавило како би се сложили с неким од њених правила - посебно са прескакањем бацања подвезице.

"Свиђа ми се правило без подвезице. То је стварно узнемирујуће радити пред породицом", написала је једна корисница, док је један корисник рекао: "Бацање подвезица је тако чудно. Натерали су ме да устанем и покушам да је ухватим на венчању моје сестре, као да бих то хтео да учиним?'  написао је други.

Другима се свидело њено правило о забрани деце, а једна је рекла: "Ако су млађи од 13 година, онда их неће занимати шта се догађа и досадило би им.”

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".