За разлику од Бреда (58), који је већ дуги низ година тиха патња женама широм света и на рачуну броји милионе захваљујући својим улогама, Даглас је предузетник, инвеститор и филантроп.

Бред је три године старији од брата, а за разлику од глумца, Даглас води складан приватни живот. Са Лисом Пит је пред олтар стао 1990. године, а заједно имају троје деце - Лендона, Сидни и Регана.


Од 2010. године Пит је амбасадор Гудвила за Танзанију, а основао је и фондацију "Care To Learn", која финансира децу у недостатку хране, хигијене и лекарске помоћи.

Власник је и информатичке компаније ServiceWorld, коју је основао 1991. године, а бави се и продајом некретнина.

Даглас је неретко причао о томе да му је фотографија једна од највећих страсти те уједно и омиљен хоби, а више од 20 година управо се тиме бави у слободно време. Имао је изложбе широм САД, а његове фотографије су се појавиле у бројним америчким и међународним часописима. Обожава да вози и бицикл, а често планинари са породицом и пријатељима.

Иако многи кажу да су два света различита, Бред и Даглас Пит су у сјајним односима па се редовно чују, а један другом су велика подршка. Иако се не виђају толико често због природе Бредовог посла, држе до свог односа и користе сваку прилику за дружење.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".