Неименовани извори тврде да се Бред, након развода коначно скрасио, а његов избор је, према наводима шведска певачица Лики Ли.

Како наводи "Тхе Сун", њих двоје су у вези и то већ неко време.Пар се наводно зближио прошле године, пре свега захваљујући томе што станују једно близу другог. Популарни Инстаграм профил "Деуџмои" први је покренуо трачеве, али је све убрзо демантовано.

Међутим, извор близак магазину "Тхе Сун" објавио је да су њих двоје у вези. Како је открио, певачица живи у четврти "Лос Фелиз" у Лос Анђелесу и удаљена је свега три минуте вожње од Бреда.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lykke Li (@lykkeli)

 

Њихов однос се савршено развио јер су у непосредној близини, што је дефинитвно допринело њиховом зближавању.

Након трауматичног периода, услед развода од Анђелине Џоли са којом има троје биолошке и троје усвојене деце, Бреда су повезивали са многим заносним лепотицама. Неке од најпознатијих су Сандра Булок, Шарлиз Терон, али и његова бивша жена Џенифе Анистон. Јавност је навијала да се њих двоје помире, али се то ипак није десило.

Сада се чини да је Бред поново срећан, а пар је уочен у једном од популарних холивудских ресторана.

Лики Ли је иначе рођена у Истаду, у Шведској.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lykke Li (@lykkeli)

 

Први албум "Литтле Бит" објавила је 2007. година. Прославила је песма "И Фоллоњ Риверс", која  на Јутјубу има више од 80 милиона прегледа. Мама је шестогодишњег дечака Диона, ког је добила са музичком звездом Џефом Баскером.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".