Изгубио је улогу Гринделвалда у франшизи "Чудесне звери", а улога за њега није било нигде.

Ипак, чини се да су се ствари помакле са мртве тачке. Деп ће глумити контроверзног француског краља Луја XВ. Филм режира француска филмашица Мејвен Ле Беско, а снимање би требало да почне овог лета, пише Холлywоод Репортер.

Последњу улогу Деп је имао у филму "Минамата" из 2020. године, исти пројект је и продуцирао, а тим филмом је покушао вратити стару репутацију. Тешко је рећи да је у томе и успео. Компанија за производњу и дистрибуцију филмова и телевизијског програма Метро-Голдвин-Мејер објавила је како ће филм до даљњег ставити "са стране".

Фото: Петар Милошевић

 

 

Да подсетимо, Деп је на захтев продукцијске куће напустио франшизу "Чудесне звери" након што је изгубио тужбу против британског таблоида који је објавио да је злостављао глумицу Амбер Херд. Назвали су га "насилником", а глумац их је због тога тужио и изгубио. Само годину дана након што су се венчали, глумица је поднела захтев за развод брака и тада оптужила Депа за насиље. Касније је Деп правну битку против Амбер окренуо у своју корист, али судска сага још није готова.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".