Кристијан је поделио са гледаоцима да је она добила корону и да је више пута прокрварила.

Голубовић је истакао да је њена трудноћа ризична и да им сада остаје да сачекају ултразвучни преглед и да виде да ли ће се чути бебино срце. 

Нажалост, Кристина је саопштила трагичне вести о губитку бебе.

Фото: Инстаграм принтскрин/kristina_spalevic

 

- Нажалост, изгубила сам бебу, због великих температура и компликација које је корона изазвала. Заправо од самог почетка сам морала да водим рачуна док се плод не види јасно на ултразвуку, односно док се не чује срце, јер сам имала мања крварења од самог старта. - рекла је Кристина.

- А корона ме је бас "докрајчила". Из тог разлога сам била скептична и за емисије и све остало, што се по мени видело, јер сам морала строго да одмарам. Пратили смо налазе, бета ХЦГ се редовно дуплирала што ми је давало наду и поред крварења, нажалост, почела је да пада и крварење се појачало. - наставила је она.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Бол је неизмеран, толико смо се радовали, али идемо даље, чим се опоравим, поново ћемо да радимо на принови. Да је овако наставила трудноћа, сигурно бих морала да лежим нон-стоп, тако да се надам да ће наредна трудноћа бити "лагана" и да нас очекује ускоро. Морамо да направимо краћу паузу па идемо даље. - рекла је Кристина.

(Србија Данас)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".