Наиме, његова трудна изабраница Кристина Спалевић добила је корону, па како је Кристијан рекао у Премијери, неколико пута је и прокрварила. Кристијан истиче да је њена трудноћа ризична.

- Морам да вам кажем тужну реч... Кристина је добила корону и јако јој је тешко и већ је једном прокрварила. Трудноћа је јако ризична, дешава се да кад устане крвари, а када лежи крв стане. Бета иде својим нормалним путем али док не уђе у недељу када закуца срце ми не смемо да кажемо ништа са сигурношћу. Јако смо погођени, сада је највећа борба за то дете - рекао је Кристијан и додао:

- Стрес је учинио своје, рекли су ми да имам шлајм у плућима... Еуфорија око трећег детета... Имао сам температуру и отишао сам у болницу, пустили су ме и негативан сам на ковид, међутим Кристина је тако како је, не желим да се померим од ње, шта год је њој нека буде и мени. Јако је лоша слика што се њене трудноће тиче.

- Хтео сам да нам буде лепше и боље, разлика у годинама је велика. Она је тврдоглава, та клинка ми кида живце и не могу никако да јој докажем: Црна Кристина, ти ћеш бити у мојим годинама. Има ризичну трудноћу и не иде правим током и када не треба да се нервира око нечега у кући, ситница, има клиначке бубице, то је јер је толико млада. Ја сам стара баба од 52 године и не могу да јој објасним да сам прошао нешто седам пута - истакао је он у "Премијери".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".