Након овог догађаја, Кристијанов однос са Стеваном је добар, али је тензија између два актера легендарног филма "Видимо се у читуљи" и даље траје, реч је наиме о Кристијану Голубовићу и Љубомиру Манојловићу званом Буца Џамбас.

Фото: Зоран Јовановић Мачак, приватна архива

 

У ексклузивном разговору, Буца је поменуо Стевана Јеремића, па је због тога и Стеван одлучио да одговори на неколико питања на ту тему: 

Буца Џамбас је за Вас рекао да сте "Мачка", имплицирајући да сте се Кристијану извинили из страха. Како коментаришете то? 

- Буца Џамбас је велики човек, мангуп и боксер као и његов брат Киза који је био и светски шампион у боксу, а то да ли сам ја мачка... Можда и јесам, али тигар! Ја за страх не знам, а Голубовићу сам се извинио јер сам велики човек и мангуп - рекао је Стеван.

Да ли остајете при мишљењу да је Кристијан Голубовић велики човек јер Вам је дао шансу да се јавно извините и у каквим сте односима? 

- Кристијан је велики мангуп, али он се сада повукао и посветио легалним пословима. Он за мене јесте велики човек, а његови сукоби са другима ме не занимају. То је његова приватност у коју из кодекса не улазим. Моји и Кристијанови односи су коректни и пристојни као што нам и доличи.

Откуд Ви уопште у сукобу и разговору са жестоким момцима из деведесетих година? 

- Мој однос са свим правим мангупима је коректан, а сукобе са њима немам. За све разговоре, договоре и комбинације са мангупима из деведесетих у којима сам учествовао већином је заслужан мој покојни брат Душан, који ме је научио кодексима улице и упознао са свим тим људима. 

Како коментаришете изјаве Буце Манојловића о Кристијановом кредибилитету на улици и његовим родитељима?

- Буца се некада дружио са Кристијаном. Кроз године, њихови односи су захладнели и прешли у тај неки вербални рат. Ја из своје пристојности и кодекса не желим да се мешам и помињем нечију породицу јер је то светиња. А за те изговорене речи о Кристијановим родитељима бих рекао да то треба јуначки да реше, као што мислим да њих двојица и хоће. Мој став је да се родитељи никада не спомињу! 

Да ли сте тренутно, или ћете икада бити у контакту са Александром Чабаркапом?

- Мој однос са Александром Чабаркапом је коректан. Ни најгорем непријатељу не желим да се деси да добије толико робије колико је добио Чабаркапа. Надам се да ће му оптужница пасти па макар и у Стразбуру и желим му слободу и здравље. 

Како реагујете на бројне коментаре на интернету који Вас називају кукавицом због извињења Кристијану?

- Кукавица никада нисам био нити ћу бити. Та данашња тастатура мафија је узела маха, али је ја сматрам безазленом. Мени људи прилазе на улици и дају ми подршку и ветар у леђа. Тастатура трпи све!

Да ли бисте поручили нешто за крај?

На крају овог интервјуа, који ми је био част дати вашем порталу, рекао бих следеће. Не бих волео да се деца враћају у деведесете, јер је то прошло време. Волео бих да се посвете учењу, образовању, спорту и православној вери. Само тренинг и молитва, а мафијање и остале ствари да генеришу у нешто лепо и корисно.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".