Голубовић ће кућу зидати на плацу који је скоро четири деценије у његовом власништву.

- Већ 37 година имам плац на Врачару, али нисам једини власник. И мојој родбини припада део земљишта. Али пошто годинама ништа нису улагали, нити се бавили тим земљиштем, решио сам да ту изградим вилу са базеном. Хоћу коначно да имам свој кров над главом - каже на почетку разговора Голубовић и додаје да му је потребно право богатство да оствари све своје замисли.

Фото: Инстаграм принтскрин/kristina_spalevic

 

Кристијан истиче да ће у кућу са базеном уложити 300.000 евра.

- Уложићу 300.000 евра, јер ће кућа имати 300-400 квадрата. Све ће бити урађено у минималистичком стилу. Нећемо имати класичан црвени кров, већ равну плочу. Такође, желим да имам велики базен, лепо уређену башту, гаражу и игралиште за децу.

Бивши ријалити учесник све то хтео је да направи још пре осам година, али његова бивша жена Ивана није хтела ни да чује.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Она није желела да живи у Београду. Нити ју је интересовало да наша ћерка Вера одраста и образује се у главном граду. Али зато Кристина и ја имамо исте жеље. Обоје желимо да живимо у велелепној вили, а имамо и разлога за то, јер нам је дете на путу. Већ замишљам прелепу башту и нашу децу како трче по дворишту, играју се са два кера, а Кристина и ја уживамо у призору - прича Кристијан.

Фото: Инстгарам принтскрин/ kristina_spalevic

 

Кристијан и Кристина жарко желе да добију близанце. Бивши учесник ријалитија и његова лепша половина већ су смислили имена за децу.

- Волели бисмо да имамо сина Михаила Константина и ћерку Спарту. Свиђају нам се необична имена - прича Кристијан.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".