- Добро се осећа, засад супер подноси трудноћу. Волео бих да добијемо близанце, желим и сина и ћерку. Она има у фамилији близанце, тако да постоје генетске предиспозиције. То ми је највећа жеља, пуно деце, срећна породица и радимо на томе да то и испунимо - рекао је Кристијан у интервјуу у којем се дотакао и односа са својом бившом супругом, естрадних прилика и српских глумаца који у последње време глуме криминалце.

Најпре је открио да ли је успео да се помири са женом Иваном.

Фото: Инстгарам принтскрин/ kristina_spalevic

 

 

- У фебруару је суђење. Она ме је одјавила са адресе намерно, да не бих знао да стижу позиви, па самим тим испада као да се и не одазивам суду. У мом одстуству суд је одлучио да један сат недељно ћерка буде са мном у контролисаним условима, да плаћам алиментацију 18.000 динара и да Ивани не прилазим на мање од 200 метара. Она мисли да се тиме заштитила да не тражим ништа, а у бити је све моје. За 8 година брака ништа није уложила, била је само супруга која ме је сачекала са осмогодишње робије. Од осам година брака, шест ме је чекала верно и одано, али ништа више. То је њен рад на конту ког сам је обезбедио стамбено. Она ми се свети преко детета, па је васпитала ћерку да ме презире и не признаје као оца.

Кристијан је открио и како му делује глумац Милош Биковић када глуми момка из криминалног миљеа.

Фото: Танјуг

 

 

- Биковић је много леп, модеран и савремен да би могао да глуми жестоког мушкарца. Ја не знам нигде на свету криминалца који личи на њега. Можда неки мамини и татини синови који изигравају криминалца личе, али прави не. Мора да буде мало накарадан по изгледу, тврд, груб, зашиљен, шмекер. Мики Манојловић може глат да прође, чак и Бјела као неки крими са Карабурме или из Земуна. Биковић може да глуми неког ко пуца у ногу и прави проблеме са татиним парама. Рокање са мафијама не никако. Замисли Саша Ковачевић да глуми тако нешто? Било би смешно. То је тај тип, слатки, драги... Мораш да имаш нешто грубо, нос, аркаду, било шта - рекао је Кристијан, а потом се осврнуо и на Рељу Поповића, и његову улогу у серији "Беса".

Фото: ТВ Новости

 

 

- И он игра криминалца. Па, исто плавушанко, плаве окице, он може да буде Џастин Бибер, никако опасан баја. Ја не могу да верујем да постоји продуцент који тим милим ликовима даје такве улоге. Верујем да он зна да одглуми, али не личи. Треба да буде незграпан, опасан, груб... Замисли да дође плавушанко попут Биковића или Реље да ме изрешета, па мислим стварно! Нема смисла. Замисли мене да глуме Биковић или Реља то би био циркус.

Кристијан је проговорио и о естрадним звездама које су харале деведесетих, а потом нестале са сцене.

- По енергији коју су имале, Ана Кокић и Далијела Вранић, коју је могла да има али је није задржала Ана Николић, биле су ударније и јаче од Цеце и Јеце. Ове се одржале, а ове избледеле и повукле се из неког разлога. Штета.

(Свет)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".