Њено прво појављивање било је на РТС-у, а Јелена тврди да тада није имала новца чак ни за нове чарапе. 

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

- Кад сам почињала каријеру, морала сам да се довијам. Први пут сам се на телевизији појавила управо на РТС и имала сам огромну трему. Носила сам сашивену хаљиницу, и то од позајмљеног сребрног материјала, јер нисам могла ни то себи да приуштим! Врло често нисам имала чак ни за чарапе - рекла је Карлеуша у емисији „Лице и потпетице“.

У тој немаштини њена мајка Дивна Карелуша се задужила да би јој обезбедила лепу обућу.

Фото: Н. Скендерија

 

- Заљубила сам се у ципеле дизајнера Карла Лагерфелда, за кога до тада нисам ни чула. Мама је видела да ми се допадају, па је кришом отишла да ми их купи. Сећам се да је исписала брдо чекова како би ме усрећила, јер су ципеле коштале као три њене плате. Касније смо их отплаћивале и отплаћивале, али сам се ја на РТС појавила у најскупљим ципелама - рекла је Карлеуша, а на питање шта би сада променила, одговорила је:

- Имала сам стравичну фризуру и била сам пренашминкана за девојчицу од 16 година. Изгледала сам десет година старије. Нико ме није доживљавао као девојчицу јер сам себе представљала као вамп жену и мислила сам да ћу тако скренути пажњу на себе. Много тога бих сада променила!

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".