Упркос бројним помагалима за сушење одеће, није могла да пронађе места како би сву своју одећу могла да обеси да се суши. Једног дана док је стављала своју постељину на сушење, 24-годишњакиња је доживела "тренутак просветљења". Док је покривала сталак за сушење чаршавом, стављајући га близу радијатора, открила је да је чаршав створио џеп врућег ваздуха, осушивши одећу испод за само два сата.

- Покушавала сам да пронађем где још могу да обесим чаршав да се осуши, осим преко кухињских врата која на крају примају мирис свега што кувате - рекла је Аликс.

Фото: ТикТок принтскрин

 

 

- Сталак за одећу обично држим покрај радијатора, поготово зими и само сам помислила, зашто не бих бацила чаршав преко сталка, угурала крајеве иза радијатора и испод сталка онда ће ми врући ваздух из радијатора осушити одећу кроз пар сати - додала је она.

- Живим у малом, удобном једнокреветном стану са својим партнером и увек имамо два сталка за сушење одеће одједном јер имамо ужурбани животни стил и пуно перемо веш, што заузима превише простора. Имамо сушилицу, али да будем искрена, кошта превише и ваша одећа касније не мирише најбоље. Мислим да је разлог зашто би овај трик људима био од користи тај што штеди новац за сушење у сушилици, а вероватно ионако имате укључено грејање - објаснила је.

- На тај начин можете да осигурате више простора у стану јер би ваша одећа била сува у року од неколико сати, а сталак за одећу се може поновно спаковати у орман - изјавила је Алекс за британски Мирор.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".