Према речима Павела Глоба, ови знакови ће наићи на бројне препреке. Добра вест је да ће их све то ојачати и научити важним животним лекцијама.

Фото: Деспозитофотос

 

 

Стрелац

Обратите пажњу на свој лични живот, породицу и рзавој каријери. Пре него што уложите новац у неки посао добро размислите и направите детаљан план.

Током 2022. године више се посветите боравку у природи и радите ствари за своју душу. Нека ово буде година у којој ћете себи бити на првом месту.

Сад није добар тренутак за важне животне одлуке. Једноставно се препустите тренутку и уживајте.

Круцијалне одлуке оставите за касније. Односи у породици ће бити напети зато пре него што проговорите добро размислите.

Рак

Током 2022. године биће момената када ћете пожелети да „искочите“ из сопствене коже. Биће пуно стресних и напетих ситуација, а ви се потрудите да их превазиђете и будете сталожени. Судбина вас тестира, пазите какве потезе повлачите.

Не би било лоше да почнете да практикујете медитацију. На тај начин лакше ћете превазиђи све невоље и турбулентне периоде. Упркос свим препрекама на које ћете наилазити, једно је сигурно – крај године ћете дочекати много јачи ментално.

Јарац

Баш као ни Стрелчевима, ни вама ова година неће бити претерано добра када је реч о финансијама. Трошићете више него што зарадите, а велика је шанса и да због несмотрене одлуке останете без веће количине новца.

Међутим, почетком пролећа имаћете прилику да покренете сопствени бизнис који ће вам донети профит. Водите рачуна и не доносите одлуке нагло.

Добро посматрајте шта се око вас дешава - добро је тражити и вребати прилике око себе како не бисте случајно пропустили ону коју вам је судбина наменила.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".