Познаваоци Зодијака тврде да постоји шест таквих комбинација.

1. БИК И ШКОРПИЈА

Кажу да је љубав између ова два знака фатална и да ће, ако не заврше у браку, целог живота једно другом остати тиха патња. Нежног и посвећеног Бика разоружаће страсна Шкорпија и он ће јој се врло лако и брзо предати.

Када уплове у везу страст се распламсати, али и због Бикове посесивности и Шкорпијине склоности флерту настају проблеми. После неког времена Бика умара незаустављива енергија Шкорпије, док њу почиње да нервира његова пасивност.

Решење је да страст преусмере из спаваће собе на дружење са пријатељима.

Фото: Депозитфото

 

2. ОВАН И ВАГА

Код њих се дешава љубав на први поглед. Чим се сретну хемија проради и варнице привлачности севају на све стране. Веза за припаднике оба знака представља велики изазов, коме је тешко одолети.

Ован је директан, што Ваги врло брзо почиње да иде на "живце". Овна нервира Вагино цепидлачење и неодлучност. Астролози кажу да овај пар мора да пронађе начин да своје супростављене природе усмери на неку заједничку активност, ако желе да им веза опстане.

3. БЛИЗАНЦИ И СТРЕЛАЦ

Ова два знака не привлаче се само физички, већ и интелектуално. Радознали Близанац и филозофски оријентисани Стрелац обожавају да разговарају.

Стрелац је убеђен да он све и увек најбоље зна, што Близанцима може да иде на живце. С друге стране, Стрелчеве ће нервирати повремена ноншалантност Близанаца, као и њихова склоност ка трачарењу. Решење је једноставно: ако желе да опстану заједно, требало би да више путују.

Фото: Депозитфото

 

4. РАК И ЈАРАЦ

Снага и стабилност Јарца и осећајност Рака су савршен спој за успешну везу. Страст коју Јарац уме да покаже за неке друге ствари у животу може да изазове осећај код Рака да га Јарац повремено игнорише, док Јарцу може да буде непривлачна несамосталност друге стране.

Да би им веза опстала и трајала потребно је да се стално подсећају да нису само партнери, већ и љубавници.

5. ЛАВ И ВОДОЛИЈА

Краљ небеских простора Лав, не може да одоли слободоумној Водолији која не признаје ниједан ауторитет. Њен бунтовнички дух баца Лава на колена, док је Водолији најпривлачнија Лавова харизма.

Проблем настаје када Лав затражи да Водолијина пажња буде усмерена само на њега, као да остатак света не постоји. Њој ће то ограничавање озбиљно засметати, као што ће Лаву "бости очи" то што она не поштује никакве друштвене норме и конвенције.

Уколико имају намеру да остану заједно, морају више да се посвете једно другом и заједничкој интими.

Фото: Депоситпхотос

 

6. ДЕВИЦА И РИБЕ

Они су пример онога да се супротности привлаче. Девица воли ред, рутину и прецизност, док Риба одбија такве ствари. Везу обоје посматрају као начин и прилику да да промене оно друго. Девица у тој вези тражи начин да научи Рибу организацији, а Риба шансу да Девици покаже како да се опусти.

Девица је велики контролор, што код Риба може да изазове потребу да побегну од стега. С друге стране, Девицу нервира непоузданост Риба.

Међутим, пошто су оба знака спремна на компромис, овај судбински пар има највеће шансе од свих који су фатални да заједно дочекају старост.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".