Uprkos brojnim pomagalima za sušenje odeće, nije mogla da pronađe mesta kako bi svu svoju odeću mogla da obesi da se suši. Jednog dana dok je stavljala svoju posteljinu na sušenje, 24-godišnjakinja je doživela "trenutak prosvetljenja". Dok je pokrivala stalak za sušenje čaršavom, stavljajući ga blizu radijatora, otkrila je da je čaršav stvorio džep vrućeg vazduha, osušivši odeću ispod za samo dva sata.

- Pokušavala sam da pronađem gde još mogu da obesim čaršav da se osuši, osim preko kuhinjskih vrata koja na kraju primaju miris svega što kuvate - rekla je Aliks.

Foto: TikTok printskrin

 

 

- Stalak za odeću obično držim pokraj radijatora, pogotovo zimi i samo sam pomislila, zašto ne bih bacila čaršav preko stalka, ugurala krajeve iza radijatora i ispod stalka onda će mi vrući vazduh iz radijatora osušiti odeću kroz par sati - dodala je ona.

- Živim u malom, udobnom jednokrevetnom stanu sa svojim partnerom i uvek imamo dva stalka za sušenje odeće odjednom jer imamo užurbani životni stil i puno peremo veš, što zauzima previše prostora. Imamo sušilicu, ali da budem iskrena, košta previše i vaša odeća kasnije ne miriše najbolje. Mislim da je razlog zašto bi ovaj trik ljudima bio od koristi taj što štedi novac za sušenje u sušilici, a verovatno ionako imate uključeno grejanje - objasnila je.

- Na taj način možete da osigurate više prostora u stanu jer bi vaša odeća bila suva u roku od nekoliko sati, a stalak za odeću se može ponovno spakovati u orman - izjavila je Aleks za britanski Miror.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".