Talentovana pop pevačica Ivana Peters neretko putem svog Instagram profila deli interesantne fotografije iz prošlosti, a pored onih na kojima se nalazi njena naslednica Sara dobijaju najviše komentara i reakcija.

Ovog puta, prelistavajući stare porodične albume, Ivana je pronašla vanvremensku uspomenu, sa venčanja njenih roditelja, a mnogi su odmah primetili da neodoljivo podseća na majku, kako po crtama lica, tako osmehu.

― Da. Ličim na mamu. Ali ta faca mog oca,  pokupila sam taj stav životni, malko. Ko me poznaje - zna i čemu pričam. Mama ovde ima 20 godinica ― opisala je pevačica divnu uspomenu koja je raznežila publiku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)


Roditelji su je odmalena podržavali u nameri da se bavi muzikom, s obzirom na to da je pokazivala izvanredan talenat i želju.

Već sa 15 godina postala je pevačica benda "Who is the best" koja je plasirala rep muziku, sa njima je snimila i dva albuma.

Ivana je nedavno u medijiima govorila da joj je porodica bila podrška u najtežim životnim momentima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

― Porodica mi je uvek pomagala da prebrodim teške situacije. Ne volim puno da pričam o svojim zdravstvenim problemima, prolazilo mi je nekoliko puta kroz glavu: „E, kada biste vi znali moj život“, ali nikada nisam razmišljala ozbiljno o tome da objavim autobiografiju. Imam neki tajni život, možda nekada otkrijem šta mi se sve dešavalo i na privatnom planu, ali i zdravstvenom. Mislim da treba da prođe još vremena, da rane zacele i da budem spremna da pričam o nekim temama ― rekla je pevačica.

(Glosi)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".