Трудна манекенка Дејана Живковић жели да ради и током другог стања, а како у наредном периоду није у могућности да се нађе на писти решила је да покрене свој бизнис - агенцију за таленте и да на тај начин и даље зарађује. 

Фото: Инстаграм принтскрин/dejanazivkovic

 

Манекенка путем Инстаграма позива девојке да се пријаве и обећава им да ће их научити како да постану супермодели који ће уз њену помоћ направити интернационалну каријеру.

Фото: Инстаграм принтскрин/dejanazivkovic

 

У програму који траје две недеље, Дејана и њен тим ће, како она тврди, научити девојке како да позирају, како да ходају, а укључени су чак и часови фитнеса и енглеског језика. Ипак, иако су је многи пратиоци на Инстаграму питали, она није хтела да открива колико кошта овај подухват.

Оно што манекенка тражи од полазница јесте да имају предиспозиције супермодела, па је тако неопходно најпре послати фотографије лица без шминке, целе фигуре у бикинију, висину, обим груди, струка и бокова. Дејана је недавно открила да је у другом стању и да се верила за свог изабраника, београдског бизнисмена Филипа Симовића. Иначе, он се школовао у иностранству и власник је теретане, а води приватни породични бизнис у вези са транспортом.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".