Позната српска водитељка Данијела Димитровска Амиџић важи за једну од најлепших и најнегованијих дама са наше јавне сцене, а с годинама је све софистициранија, те се многи питају која је њена тајна младоликости и блиставе коже.

Фото: Н.Фифић

 

Током гостовања на једној телевизији говорила је о правилном начину животу, малим триковима који доприносе свежем изгледу, али и навикама.

— Пропагирам здраву исхрану, здрав живот, тренинге, не журити нигде, уживати у младости. Кад сте млади, лепи сте зато што сте млади. Не треба вам ништа сем неке основне хигијене и неге. Биће времена за филере, сви ћемо их користити — каже Данијела Димитровска и додаје:

— Ја се доста негујем, то је мој посао, мој физички изглед је мој алат за рад. Навикла сам да све пре свега креће изнутра, здрава исхрана, уравнотежен сан, физичка активност. Све креће изнутра. Ја сам стасала и за неке третмане који су у складу са мојим годинама, али не претерујем — каже Данијела и додаје да млађи нараштају живе у доба филтера, инстаграма и нереалних очекивања.

— Тинејџери имају потпуно нереалну представу о себи. Њима ће бити проблем — завршава манекенка.

Подсетимо, Димитровска је недавно у медијима говорила о браку и томе да ли постоји рецепт за савршену заједницу.

—  Рецепт за брак не постоји. Огњен и ја смо више од 10 година заједно и мислим да нисам стекла кредибилитет да причам о рецепту за добар брак. То могу да причају моји родитељи, који су преко 30 година заједно. Као и сваки брак, тако и наш има успона и падова. Трудиш се да даш све од себе, да радиш на себи, а самим тим и на заједници. Не исправљати партнера, већ радити на себи. Даш све од себе да нешто функционише. Заједнички циљ посебно када имате и дете. Хармонија из мог угла није иста као из нечијег другог. Не волим да генерализујем, да дајем рецепте, да судим. Свако треба да ради по свом осећају. А онда једног дана када превалите пут преко 30 година заједничког живота, онда ћете знати да ли сте у томе успели. Али опет је сваки брак јединствен и има свој рецепт за успех.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".