У сусрет Новој години и прославама које су, бар у овом периоду, чини се, иза нас, познате даме и заљубљенице у моду имале су одличне предлоге како за најлуђу ноћ укомбиновати гардеробу са шљокицама — било да су у питању хаљине, комбинезони или панталоне. Шљокице су често неизоставне и када је црвени тепих у питању, а права мера укуса постиже се када је главни одевни комад у складу с остатком стајлинга.

Фото: АТА имагес

 

То добро зна и млада Каја Гербер, која, иако има свега двадесет година, успешно гради манекенску каријеру изван оквира славе своје мајке Синди Крафорд, једног од најпознатијих модела деведесетих година.

Фото: АТА имагес

 

Каја Гербер, упоредо, важи и за једну од млађих икона стила, а њене тренди и лежерне комбинације права су модна инспирација девојкама.

Фото: АТА имагес

 

Овог пута је млада лепотица добила ту част да отвори један уметнички догађај хуманитарног карактера у Лос Анђелесу.

За ову важну прилику одабрала је (помало ретро) хаљину модне куће "Celine" и заблистала! У питању је хаљина сва пресвучена црним шљокицама, миди-дужине и са очаравајућим детаљем у виду предимензиониране беле крагне! Златна дугмад такође истиче тај ретро шарм којим одише цело издање, а утисак је потпунила и таласима и децентном шминком.

Уз сребрне минђуше, сребрни сат и суперефектне црне сандале, Каја је покорила црвени тепих Лос Анђелеса и донела праву дозу гламура која асоцира на стари Холивуд...

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".