Многи су мишљења да чувени супермодели попут Наоми Кембел, Кејт Мос и других никада неће добити достојне наследнице.


Међутим, чини се да ово мишљење више не важи, јер управо нашу манекенку Бојану Крсмановић називају новом Синди Крафорд, а лепотица из Београда и те како гради не само каријеру у региону, већ је за њу чуо и свет.

Пореде је како са Синди, тако и са Софијом Лорен, а у свет моде ушла је са само 14 година захваљујући сестри која је дизајнерка.

Међутим, почетак није био лак. Како је сама својевремено признала, у школи су је другари исмевали због висине и малог броја килограма. Када је са 15 година добила први ангажман у иностранству, на Недељи моде у Атини, почела је да стиче самопоуздање.

Фото: АТА имагес

 

Бојана која често долази у родни Београд пре него што је упливала у модни свет рекла је колегиницама на факултету да ће "успети и да планира да прослави своје име".

Што је рекла, то је и учинила, кренула је од јасне одлуке и стигла до циља. Чим је решила да ће успети, уследиле су кампање за "Guess" , "Lise Charmel Antinea" и чувени  "Sport illustrated" који ју је спојио са Ирином Шајк, али и са Ешли Грејем.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Krsmanovic (@bojana)

Она је, иначе постала прва Српкиња која је након Ане Ивановић сарађивала са чувеним брендом. "Sport illustrated" јој је дао надимак Бо и прогласио једном од најбољих дебитанткиња.

Након што се доказала у Европи, Бојана је пожелела да освоји и Америку, пре свега Њујорк који је један од светских центара моде, а први корак на том путу била је сарадња са брендом "Guess" у Барселони која се наставила у Лос Анђелесу.

Бојана највећи део времена проводи у иностранству снимањући кампање за купаће костиме, а не либи се да своје раскошне облине покаже и на Инстаграму на ком је прати више од 353.000 људи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Krsmanovic (@bojana)


Иначе, Бојани су поједини људи из света моде сугерисали да смрша због каријере, али она је на то никад није пристала, те су временом управо облине постале њен заштитни знак, али и младеж код усне као што га има Синди Крафорд.

Галерија:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".