Trudna manekenka Dejana Živković želi da radi i tokom drugog stanja, a kako u narednom periodu nije u mogućnosti da se nađe na pisti rešila je da pokrene svoj biznis - agenciju za talente i da na taj način i dalje zarađuje. 

Foto: Instagram printskrin/dejanazivkovic

 

Manekenka putem Instagrama poziva devojke da se prijave i obećava im da će ih naučiti kako da postanu supermodeli koji će uz njenu pomoć napraviti internacionalnu karijeru.

Foto: Instagram printskrin/dejanazivkovic

 

U programu koji traje dve nedelje, Dejana i njen tim će, kako ona tvrdi, naučiti devojke kako da poziraju, kako da hodaju, a uključeni su čak i časovi fitnesa i engleskog jezika. Ipak, iako su je mnogi pratioci na Instagramu pitali, ona nije htela da otkriva koliko košta ovaj poduhvat.

Ono što manekenka traži od polaznica jeste da imaju predispozicije supermodela, pa je tako neophodno najpre poslati fotografije lica bez šminke, cele figure u bikiniju, visinu, obim grudi, struka i bokova. Dejana je nedavno otkrila da je u drugom stanju i da se verila za svog izabranika, beogradskog biznismena Filipa Simovića. Inače, on se školovao u inostranstvu i vlasnik je teretane, a vodi privatni porodični biznis u vezi sa transportom.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".