Цеца је била дугогодишња пријатељица покојне ауторке незаборавних песама, а већину њених нумера написала је управо Марина Туцаковић. Лаћа је још раније негативно говорио о Ражнатовићевој, напомињући да су у сукобу и судском спору, а сви су брујали и о скандалу са сахране Марине Туцаковић, међутим он сада каже да више неће да се бави тиме.

"Због чега не сарађујеш више са Цецом? Да ли је истина да сте у свађи?", гласило је питање једног од његових пратилаца на Инстаграму.

- Не свађам се више ни са ким -  написао је Лаћа у одговору.

Потом је открио да су заједно радили само на једној Цециној песми, која је у међувремену постала велики хит.

- Сарађивали смо само на једној нумери "Аутограм" - додао је текстописац.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/laccaofficial/Принтскрин/Јутјуб/TV Prva

 

 

Иначе, сам Лаћа је недавно у једном од својих интервјуа домаћим медијима, на питање да ли би јој писао песме за нови албум, одговорио потврдно, али је навео да је "њено време прошло".

- Са Цецом бих радио јер сматрам да је феноменалан певач, али мислим да је прошло време тих песметина, нема ко да их прави, она их је довољно отпевала. Просто треба да не снима ништа и да као један Ђоле Балашевић напуни по три-четири Сава центра и да се не брука - рекао је он тада. - Нека пева старе легендарне ствари, а не да снима нове, јер би то мени била брука.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".