Ceca je bila dugogodišnja prijateljica pokojne autorke nezaboravnih pesama, a većinu njenih numera napisala je upravo Marina Tucaković. Laća je još ranije negativno govorio o Ražnatovićevoj, napominjući da su u sukobu i sudskom sporu, a svi su brujali i o skandalu sa sahrane Marine Tucaković, međutim on sada kaže da više neće da se bavi time.

"Zbog čega ne sarađuješ više sa Cecom? Da li je istina da ste u svađi?", glasilo je pitanje jednog od njegovih pratilaca na Instagramu.

- Ne svađam se više ni sa kim -  napisao je Laća u odgovoru.

Potom je otkrio da su zajedno radili samo na jednoj Cecinoj pesmi, koja je u međuvremenu postala veliki hit.

- Sarađivali smo samo na jednoj numeri "Autogram" - dodao je tekstopisac.

Foto: Printskrin/Instagram/laccaofficial/Printskrin/Jutjub/TV Prva

 

 

Inače, sam Laća je nedavno u jednom od svojih intervjua domaćim medijima, na pitanje da li bi joj pisao pesme za novi album, odgovorio potvrdno, ali je naveo da je "njeno vreme prošlo".

- Sa Cecom bih radio jer smatram da je fenomenalan pevač, ali mislim da je prošlo vreme tih pesmetina, nema ko da ih pravi, ona ih je dovoljno otpevala. Prosto treba da ne snima ništa i da kao jedan Đole Balašević napuni po tri-četiri Sava centra i da se ne bruka - rekao je on tada. - Neka peva stare legendarne stvari, a ne da snima nove, jer bi to meni bila bruka.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".