Вест о продаји осванула је пре неколико година - да је кућа коју је певач сазидао и у њу уложио, писало се, милион и по евра, на продају. И даље је у понуди, а док не буде и продата, служиће породицама за одмор, разне мање забаве попут рођендана, девојачких вечери и свега...

Фото: Јутјуб принтскрин/ Paparazzo Lov // DNK

 

 

Бојанић, који тренутно са супругом борави у Црној Гори, каже да је ово један прави рај на земљи, што су и многи други препознали.

- Тек смо скоро то кренули. Моја супруга и једна њена другарица, која има искуства са тиме, то воде. Она је менаџерка. Вила је остала на продају, али сад не журимо, видећемо. Супругина идеја је била да се то издаје, она је била заинтересована за то. Ја реновирам ову кућу на мору, а она воли да се и она нечиме занима, па је предложила издавање. Рекла је - мужу, да се направи базен и напољу, направи ми ово, среди ми оно, ја то направим, а она то сад ради. У фази издавања смо недељу дана. То што има базен и унутра и напољу је велика предност - открио је за "24седам" Милош.

- Мени се све свиђа! Па, видите фотографије, то је рај на земљи. Али, шта да вам кажем, ја сам то и пројектовао, градио својим рукама, све. Ово ми је пета кућа по реду и кад ме питате од мојих петоро деце - које вам се највише свиђа (смех)… Све ми се свиђа, сваки детаљ. Неке претходне сам и продао, па оно што погрешимо на једној, онда на другој исправимо, али ова два базена су толико доминантна и толико се усаглашавају… Мада, нама није био потребан овај базен напољу. Али, Бранка каже: "Направи ти, па да ја то издајем". Сад видим да је то била добра одлука.

Како каже, не улази у то какве су цене.

- Немам појма, то она све води, ја уопште не улазим у ту математику (смех) - кратко је рекао Бојанић за поменути медиј пре неколико месеци.

Подсетимо, овај замак Бојанић је саградио сам, за себе и супругу, и у њега, писало се, уложио милион и по евра, док је у плану било да га прода по три пута нижој цени. Налази се на обронцима Фрушке горе, недалеко од Сремске Каменице и пружа невероватан угођај и поглед. Вилу од 180 квадрата чини пет великих просторија које су Бранка и Милош били уредили баш по својој жељи и мери.

(24sedam)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".