Vest o prodaji osvanula je pre nekoliko godina - da je kuća koju je pevač sazidao i u nju uložio, pisalo se, milion i po evra, na prodaju. I dalje je u ponudi, a dok ne bude i prodata, služiće porodicama za odmor, razne manje zabave poput rođendana, devojačkih večeri i svega...

Foto: Jutjub printskrin/ Paparazzo Lov // DNK

 

 

Bojanić, koji trenutno sa suprugom boravi u Crnoj Gori, kaže da je ovo jedan pravi raj na zemlji, što su i mnogi drugi prepoznali.

- Tek smo skoro to krenuli. Moja supruga i jedna njena drugarica, koja ima iskustva sa time, to vode. Ona je menadžerka. Vila je ostala na prodaju, ali sad ne žurimo, videćemo. Suprugina ideja je bila da se to izdaje, ona je bila zainteresovana za to. Ja renoviram ovu kuću na moru, a ona voli da se i ona nečime zanima, pa je predložila izdavanje. Rekla je - mužu, da se napravi bazen i napolju, napravi mi ovo, sredi mi ono, ja to napravim, a ona to sad radi. U fazi izdavanja smo nedelju dana. To što ima bazen i unutra i napolju je velika prednost - otkrio je za "24sedam" Miloš.

- Meni se sve sviđa! Pa, vidite fotografije, to je raj na zemlji. Ali, šta da vam kažem, ja sam to i projektovao, gradio svojim rukama, sve. Ovo mi je peta kuća po redu i kad me pitate od mojih petoro dece - koje vam se najviše sviđa (smeh)… Sve mi se sviđa, svaki detalj. Neke prethodne sam i prodao, pa ono što pogrešimo na jednoj, onda na drugoj ispravimo, ali ova dva bazena su toliko dominantna i toliko se usaglašavaju… Mada, nama nije bio potreban ovaj bazen napolju. Ali, Branka kaže: "Napravi ti, pa da ja to izdajem". Sad vidim da je to bila dobra odluka.

Kako kaže, ne ulazi u to kakve su cene.

- Nemam pojma, to ona sve vodi, ja uopšte ne ulazim u tu matematiku (smeh) - kratko je rekao Bojanić za pomenuti medij pre nekoliko meseci.

Podsetimo, ovaj zamak Bojanić je sagradio sam, za sebe i suprugu, i u njega, pisalo se, uložio milion i po evra, dok je u planu bilo da ga proda po tri puta nižoj ceni. Nalazi se na obroncima Fruške gore, nedaleko od Sremske Kamenice i pruža neverovatan ugođaj i pogled. Vilu od 180 kvadrata čini pet velikih prostorija koje su Branka i Miloš bili uredili baš po svojoj želji i meri.

(24sedam)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".