Сада је одлучио да откије све о досадашњој каријери, улогама и организацији посла са приватним животом и обавезама.

Фото: Јутјуб принтскрин/Južni Vetar

 

Шта вас је највише обрадовало од свих поменутих послова?

- Шекспир је диван, Кнез Мишкин невероватан, а радити с редитељем Лолићем је исто велика част. Антигона ме је вратила задатку који сам на факултету имао тешкоће да урадим. Тако да су ми све четири нове улоге у позоришту биле узбудљиве и радујем се сваком новом извођењу.

Да ли вам је жао што се завршила ваша прича у наставку филма "Јужни ветар"?

- Наравно да јесте. Пре свега, радио сам с дивном екипом и тако велики пројекат, али ми је истовремено и драго што сам ту сцену погибије могао да поднесем у корист наратива, колико год морбидно звучи. Био сам тај који плаћа цену.

Управо ту сте имали први пољубац, али и прву смрт на филму.

- Није ово била глумачка смрт као у Шекспирово време, у стилу "авај, умирем!" Више изненадна, па није остављала много простора за игру.

Како постижете да ускладите посао, студије и приватан живот? Ко највише трпи?

- Породица, друштво, девојка и ја. Мора да се направи баланс. Откако сам добио много обавеза, око мене су остали људи који их разумеју и који су ме сад пустили знајући да ћу да им се вратим. Мој фокус је на послу, јер то волим. А лепа страна овог посла јесте да се и те како прожима с приватним животом. Живим на факсу, изузетно волим другаре с класе и професоре, радујем се кад одлазим у позоришта и срећем се с колегама. Имам срећу да живот не делим на рад и на уживање након рада. Све је то једно.

Да ли је тачно да бисте наставили живот у иностранству да вас позориште не вуче да останете?

- Идеја ми је била да упишем мастер негде преко, и то ми је веома велика жеља од које нећу да одустанем, али сачекаће крај године јер имам пословне понуде које се тешко одбијају.

Имате ли још неку неостварену жељу?

- Да скинемо јарам ропства са себе. Да очистимо Србију, да не загађујемо државу и да живимо у граду који волимо, да га не кваримо, да прекинемо да конзумирамо као ненормални. Свим незаситим људима желим да се засите већ једном и да не узимају више него што могу да поједу. Ја имам све што ми је потребно за срећу. Треба ми само да радим и будем с људима које волим.

(Еспресо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".