Дуго је у својој емисији "Рада сам" угошћавала бројне јавне личности, па се чинило да се неће повући са тог пројекта.

Фото: Јутјуб принтскрин/ РТВ Пинк Оффициал

 

Мало ко се сећа да је Рада на малим екранима први пут виђена као водитељка емисије "Бројач" која се емитовала на БК. Потом је уследила понуда од популарног певача Тошета Проеског да се појави у споту "Во коси да ти спијам". Убрзо уследио је позив да пређе на телевизију "Пинк", те да води тада прву шоубиз емисију "Цитy", што је Рада прихватила, а то ће је лансирати у сам врх јавне сцене.

Никада није волела да даје интервјуе, а увек је за то имала следећи изговор:

- Интервјуе не дајем јер себе не доживљавам као део естраде, већ као новинара. Од већине колега разликујем се по томе што не волим да причам о приватном животу. Јесам јавна личност, али нисам јавно добро и нервира ме када прочитам о себи глупости које немају везе с мојим животом и радом.

Она је у међувремену родила сина Петра, који је данас њена главна преокупација.

- Петар има темперамент, карактер и став правог Црногорца. Има рупице на образима и када се насмеје заличи на мене. Међутим, деца се у том узрасту мењају. Најважније ми је да је Петар жив, здрав и окружен мојом и Дејановом љубављу. Могу да кажем да је он једно срећно дете - рекла је Рада једном приликом.

У јавности су често коментарисане њене изјаве о томе да не воли да носи брусхалтер, али да нема вештачке груди, већ да су њене за разлику од поједних њених колегиница природне. У прилог тој изјави, говори и њена реченица да су је другарице водиле код пластичног хирурга тражећи да им угради такве импланте да имају груди попут Радмилиних.

- Шетале су ме од једног до другог пластичног хирурга и тражиле да им направе попут мојих. То је на почетку двехиљадитих било лудило, а доктори би се обично “падали у несвест” када би у ординацији угледали пријатељицу и мене. Она која жели да има идентичне, а мене која служим као модел по њиховим речима за савршенство – изјавила је Рада пре неколико година, а потом додала:

- Не волим да носим брусхалтер. Само када то морам, а током лета обожавам да одем на Аду Бојану где могу да се купам потпуно гола, јер се тако осећам најприродније могуће.

Сина је добила са ожењеним бизнисменом Дејаном Милићем, који из тог брака има двоје деце.

- Знам да је појединцима чудно што нисам у браку, али то је моја и Дејанова приватна ствар. Ако се икад одлучим да направим тај корак, бићете благовремено обавештени - причала је Рада у то време, а када се растала од Дејана, он се вратио жени.

- Дејо и ја смо заједно десет година, и то са Радом се десило док смо били у вези. Онда сам га ја оставила, неко време нисам била са њим. Он је направио грешку и није ми било лако да се носим са тим, али сам му опростила. Знам да ме воли и то је најбитније. То са Радом му се омакло, није он ни планирао да буде са њом у вези, нити да прави породицу, десило се. А она је ваљда хтела да га ухвати на бебу, али ништа од тога није било. Ма општи хаос је настао. Ипак, нас двоје смо дуго заједно и свашта смо прошли, то је веза за цео живо -  испричала је тада Дејанова супруга Јелена.

Оно што се данас може закључити према фотографијама које Рада поставља на друштвеним мрежама, јесте да води миран живот, далеко до очију јавности.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".