- Имао сам непуних годину дана када је Тома преминуо 1991. године. Знао сам његове песме из разних излазака по кафанама и са славља. Док сам био у пубертету, волео сам да слушам његове песме, али ме нису тада занимале догодовштине из Томиног живота. Његови хитови били су саставни део кафанског репертоара или рођендана, као и дочека Нове године и слава. Уз његове песме сви смо проживљавали личне патње због неузвраћених љубави - рекао је глумац за наведени портал. 

Фото: З. Кнежевић

 

Он је на самом почетку снимања схватио да мора да се помучи због овог глумачког изазова:

- Покушао сам да пронађем неке своје емоције слушајући Томине песме. Анализирао сам текстове, јер је он ту био најискренији и највише је давао себе. Живео је боемским животом. Седео је са пријатељима у кафани до шест ујутру, а после тога је сам одлазио кући. Носио је у себи неку чудну таму, па сам зато решио да његовом лику приђем са друге стране, не кроз интервјуе и легенде - каже Милан.

У време када је Тома Здравковић преминуо, Милан је тек започињао свој живот. Није ни слутио да ће му се живот једног дана укрстити са овим легендарним певачем.

- Рођен сам у Београду, а одрастао на Миријеву. Тамо сам уписао Основну школу "Деспот Стефан Лазаревић", у коју сам ишао све до седмог разреда. Тада сам се са родитељима и браћом преселио на Баново брдо, па сам школовање наставио у ОШ "Филип Кљајић". Омиљени предмети у школи су ми били српски, математика, географија и историја. Нисам био проблематичан ђак, али сам више волео да будем у дворишту и да се играм са другарима него да седим и да учим - испричао је глумац.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".