Њихове породице се овим поводом нису оглашавале, али једно је јасно, да се Тошићева сестра држи истог правила као и њен брат и да га подржава у сваком смислу.

Душко је, наиме, након драме у њиховом дому, на друштвеним мрежама демантовао наводе да је био насилан, а Јелена је само апеловала на медије да непишу неистине о њеној породици, али није говорила о догађајима из породичног дома.

- Поштовани пратиоци, пријатељи и припадници медија. Обично не волим да се обраћам овим поводом пошто сматрам да моје име, лик и дело треба да буде везано искључиво за спортску причу и добра хумана дела. Испратио сам шта већина медија објављује и зато сам приморан да се обратим на овај начин.

- Као што можете да видите да сам свуда представљен као насилник и у сваком наслову сам ја лошија страна. Први сам од оних који не подржавају насиље и никад се тиме нисам служио. Људи који познају мене, знају да сам ја човек који се увек труди да буде господин ма где био и шта год радио. Зато хоћу да знате да ћу и овог пута остати доследан себи, чекаћу да ветар прође поред мене - написао је Душко у саопштењу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @katarinatp81

О догађајима у породици Карлеуша-Тошић ћуте и пријатељи и чланови породице. Међутим, Инстаграм профил рођене сестре Душка Тошића, Катарине даје одговор на многа питања.

Душкова  сестра последњу фотографију, на којој је и Карлеуша, објавила је недељамапре скандала, док са братом објављује фотографије.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".