Познато је да певачица живи на релацији Београд-Грац, а како преноси "24седам" досадашње прегледе није водила у Србији, већ у овом аустријском граду. Управо због тога, она се неће порађати као њене колегинице у приватним клиникама у Београду, већ жели да је породи докторка која јој води трудноћу у Грацу.

Извор близак певачици открио је за поменути портал у којој познатој приватној клиници ће се породити Беровићева, као и да ће тамо имати сав могући комфор током боравка у болници. Наравно, за велике паре.

Беровићева ће платити порођај чак 7.000 евра, било да се обави природим путем или царским резом, а сваки дан преко предвиђеног који улази у ову цену, коштаће је 510 евра.

Маја ће моћи да буде потпуно спокојна у овој болници, али и да ужива у луксузу. Ову клинику изабрала је, додаје саговорник, и због тога што постоји могућност доласка фризера, маникира и педикира у болничку собу, као и посебан простор за медитацију.

Певачица потпуно посвећена трудноћи, те да је ништа друго не занима. Додаје да повремено обави посао који не може да чека, али да највише времена посвећује "машти и плановима око бебе" - истиче извор близак певачици:

(27седам)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".