- Да би испала жртва у очима јавности, Светлана Ражнатовић ме је тужила, а затим понижавала и вређала, како у судници, где ме је вербално нападала, па је реаговало и судско обезбеђење, тако и испред суднице где је настављала са увредама на мој рачун окупљеним новинарима које је уредно звала на свако рочиште - истакла је певачица, па додала:

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

- Ипак, ово је правна држава. Њена тужба је одбијена и мора да ми плати трошкове, као што видите. Мени је искрено пун к*рац више да се сама борим, да немам никог да ме заштити, да ме лоши стално нападају, да немам мира. Живот ми је прошао у паклу и пакао као што видите не стаје. Хоћу да правим велике концерте, албуме, не да моју снагу и фокус стално одузимају овакви - нагласила је Јелена Карлеуша уз закључак:

- Још једна победа!

Фото: Инстаграм принтскрин/duskotosic

 

Подсетимо, певачица је 7. јануара, на Божић, пријавила супруга Душка Тошића полицији тврдећи да ју је пљунуо и ударио у лице. Познатом фудбалеру је изречена хитна мера забране приласка Јелени 48 сати, која му је у недељу продужена на још 30 дана.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".