Чудно понашање несталог момка засад је тешко објаснити. Оно што је јуче за Објектив рекао извор из истраге јесте да је тачно утврђено шта је Сплићанин радио у ноћном клубу у коме је био са друштвом.

- Он је једном другу рекао да иде у тоалет и то је последња особа са којом је разговарао. Друштво у коме је био наручивало је у клубу и вино и виски, а Матеј је пре изласка из клуба био видно пијан. Тетурао се, проливао је алкохол из флаше која је била за столом, па је због тога добио опомену обезбеђења - тврди извор.

Организатор журке кобне ноћи у "Магацину" (бившем "Готику") истакао је јуче да Матеј и његово друштво нису имали резервацију за улазак у клуб, али да су му и они сами на крају потврди- ли да је све било супер.

- Момци из Сплита нису били моји гости, ушли су без резер- вације у клуб. Све је било нај- нормалније. Нико их није дирао, нити је било проблема. Питао сам његове другове да ли су били угрожени на било који начин у клубу, рекли су да нису. Потврдили су да нису имали ни са ким сукоб, да су били сви љубазни. Питао сам их и да ли су се дрогирали, рекли су да нису - каже организатор ове журке, иначе познати београдски угоститељ.

(Објектив)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".