Čudno ponašanje nestalog momka zasad je teško objasniti. Ono što je juče za Objektiv rekao izvor iz istrage jeste da je tačno utvrđeno šta je Splićanin radio u noćnom klubu u kome je bio sa društvom.

- On je jednom drugu rekao da ide u toalet i to je poslednja osoba sa kojom je razgovarao. Društvo u kome je bio naručivalo je u klubu i vino i viski, a Matej je pre izlaska iz kluba bio vidno pijan. Teturao se, prolivao je alkohol iz flaše koja je bila za stolom, pa je zbog toga dobio opomenu obezbeđenja - tvrdi izvor.

Organizator žurke kobne noći u "Magacinu" (bivšem "Gotiku") istakao je juče da Matej i njegovo društvo nisu imali rezervaciju za ulazak u klub, ali da su mu i oni sami na kraju potvrdi- li da je sve bilo super.

- Momci iz Splita nisu bili moji gosti, ušli su bez rezer- vacije u klub. Sve je bilo naj- normalnije. Niko ih nije dirao, niti je bilo problema. Pitao sam njegove drugove da li su bili ugroženi na bilo koji način u klubu, rekli su da nisu. Potvrdili su da nisu imali ni sa kim sukob, da su bili svi ljubazni. Pitao sam ih i da li su se drogirali, rekli su da nisu - kaže organizator ove žurke, inače poznati beogradski ugostitelj.

(Objektiv)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".