Матеј Периш (27) из Сплита нестао је у ноћи између 30. и 31. децембра након изласка из београдског клуба “Готик”.

На најновијим снимцима се види младић, који по опису одговара несталом Матеју Перишу, а који трчи по шеталишту из правца Бетон хале према Савској променади, а потом и по околним улицама. Према речима испитаних сведока, очевидаца и таксиста, младића нико није јурио.

Фото: Принтскрин

 

 

По уласку у реку наводно је прво пливао леђно а онда се окренуо и наставио да плива прсно, што се види на једном од снимака. Иначе, према речима Матејевог оца, младић је добар пливач и у доброј кондицији.Подсетимо, у ноћи између четвртка и петка, односно 31. децембра око 2.30 губи се сваки траг младићу из Сплита Матеју Перишу. Он је са својим друштвом дошао у Београд на дочек Нове године.

Фото: Ало принтскрин, друштвене мреже

 

 

Они су у разговору за медије испричали да је њих седморо у четвртак увече најпре отишло на вечеру у један ресторан у Бетон хали, а онда у клуб “Готик”. Када је у једном моменту друштво схватило да Матеја већ неко време нема, почели су да га траже унутра. На излазу из клуба, схватили су да је његова јакна остала у гардероби.

Наставили су потрагу и около. Другови су након потраге отишли у смештај, где су се надали да ће ујутро доћи. Када се то није десило, контактирали су са полицијом. У недељу је у Београд стигао и Ненад Периш, отац несталог младића који је више пута истакао да верује српској полицији као и да само жели да нађе сина.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".