Млада певачица и однедавно предузетница Анастасија Ражнатовић пред публиком сумирала је годину за нама која јој је донела много успеха на професионалном плану, нове животне кораке, али и породичну срећу.

- Била ми је супер 2021. година, кад све сагледам, када се изопштим, па гледам ствари "одозго". Са партнером сам направила тај већи корак, уселили смо се заједно... Узели смо стан који је савршен, какав сам одувек желела да имам. Снимила сам две супер песме које су одлично прошле, због чега сам презадовољна. Путовала сам, проводила време са вољеним људима. Целокупно, било ми је баш добро ове године - рекла је Анастасија, и признала да ли се нешто драстично променило откако је почела да живи са дугогодишњим партнером Ђорђем Куљићем.

- Ништа се није променило, пошто смо константно заједно, откад се званично нисмо уселили. Ја сам константно била код њега у Новом Саду, он је стално долазио у Београд. Уствари, летос смо почели да живимо заједно, изнајмили смо стан пре него што је наш био готов. Летос смо више у Београду били, па смо одлучили да изнајмимо стан, јер доста нам је људи било у кући, па да не правимо гужву, а и да будемо сами.

Неретко је питају хоће ли ускоро изговорити "судбоносно да" изабранику, али младој певачици ово није омиљена тема.

- Не знам. Више пута сам рекла да нам је лепо овако како нам је сада, уопште не журимо ни са чим. Имам 23 године, стварно нигде не журим, није ми последњи воз, како би жене рекле (смех). Лепо нам је стварно сада овако. Наравно, ако дође до тога, биће лепо, биће супер, али немамо потребу да журимо са тим стварима.


С обзиром на то да су празници често обележни и даривањима и породичним окупљањима, Ражнатовићева истиче како то изгледа у њиховом дому.

- Немамо ми тај ритуал да обележавамо Нову годину поклонима. Када ми дође да некоме нешто поклоним, то увек урадим из срца, не мора да буде специјални повод. Ни ја ни Ђоле не славимо те неке ствари, годишњице и то. Уопште нисмо у том фазону, не придајемо толико значаја томе. Више уживамо свакодневно, него тај један дан јер би то тако требало, јер то тако друштво налаже. Не обраћамо пажњу на те ствари. А што се маме тиче, стално једна другој свашта поклањамо. Када сам негде преко ли она, једна другој увек нешто донесемо.

Њено одрастање било је безбрижно и пуно пажње од стране маме Светлане Цеце Ражнатовић, стога говори како су изгледали новогодишњи поклони када је била девојчица.

- Она ужива у давању другима, да некоме приушти нешто лепо, купи поклон... ВИше ужива када даје, него када прима поклоне. Кад год је раније наступала преко, а ми нисмо могли са њом због школе, увек нам је доносила играчке и све те ствари које децу интересују. Телефоне смо касно почели да користимо, није тада ни друштвених мрежа било, кад смо ми били клинци. Углавном нам је куповала играчке, имамо их море! И теткина деца када су дошла на свет, сви су се играли с тим играчкама, ево сад ће и Жељко. То остаје и преноси се годинама, с генерације на генерацију (смех).

Анастасија је остала без оца када је била веома мала, те истиче у којим тренуцима јој је највише неостајао.

- Не сећам се да ми је то било баш на памети, јер та празнична еуфорија замаскира мало ту бол, ту сету. Мама и тетка су се трудиле да нам то надоместе колико је у њиховој моћи и у томе су и успеле. Новогодишњи празници су ми баш остали у лепом сећању, ниједну ружно осећање никада нисам осетила, увек је било прелепо.

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".