Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić par su koji privlači veliku medijsku pažnju, a oni su protekle godine pazarili nekretninu u centru Beograda, gde su nedavno otpočeli i zajednički život. Fanovi gore od radoznalosti da saznaju šta poznati par može da očekuje u 2022. godini, a astrolog je otkrio šta zvezde poručuju o budućnosti veze Anastasije i Đorđa.

Foto: N. Skenderija

 

Kako astrolog ističe, u 2022. godini oni bi mogli da stanu na ludi kamen, a postoji verovatnoća i da pazare kuću u inostranstvu.

- Za Anastasiju i Đorđa 2022. godina će biti godina velikih promena i pozitivnih dešavanja. Puno toga novog i lepog će se desiti, a najverovatnije će i doneti odluku da "stanu na ludi kamen" i tako ozvaniče svoju ljubav, a njihovo venčanje će biti ispraćeno sa velikom medijskom pažnjom.

Foto: ATA images

 

- Sama Anastasija će biti pored ovoga okrenuta i svojoj karijeri i vrlo verovatno će uz pomoć mame Cece ili nekih drugih javnih ličnosti u prijatelja će krenuti i da radi na novom pravcu svoje karijere koja nema povezanosti sa njenom muzičkom karijerom.

- U periodu kraja januara, sredine aprila, početka jula i krajem oktobra 2022. godine Anastasija bi trebalo da povede računa o svom zdravlju, a u periodu maja i novembra bi trebalo da povede računa na putovanjima i u saobraćaju.

Foto: Teodora Ćirić

 

- Što se tiče Đorđa, on će nastaviti dalje sa svojom uspešnom biznis karijerom i velika je verovatnoća da će samostalno da pokrene još jedan biznis koji će mu vrlo brzo uvećati lični kapital, pa je moguće da će opet tokom 2022. godine se interesovati za kupo-prodaju nekretnina, ali i za inostranstvo (pa čak i kupovinu kuće u inostranstvu). Što se tiče zdravlja, Đorđu će 2022 godina biti naklonjena ineće imati nikakvih zdravstvenih problema.

(Alo)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".