NJegova bliska rođaka iz Apatina kaže da je strašno šta je zadesilo porodicu Đukić u svega nekoliko meseci. Ona tvrdi da do Danielovog ispada nije ni znala koliko su se neke stvari otrgle kontroli.

- To je jedna divna familija i sve je delovalo idilično do 7. decembra, kada mu se ubio otac. Svi smo bili u šoku. Nikome nije bilo jasno zašto je to uradio. Dugo je radio kao direktor u jednoj banci i kada je došlo do restrukturiranja počela su otpuštanja. NJegova jedna koleginica našla se na listi tehnoloških viškova i on nije dozvolio da dobije otkaz već se prijavio da on ode na biro jer mu je ostalo manje godina do penzije. Eto kakav je to čovek bio i onda se ubio. Svi smo bili u šoku, a onda nam se Danielova majka otvorila i počela da priča - priseća se sagovornica.

Foto: Jutjub printskrin/DNEVNJAK

 

- Rekla nam je da ih Daniel već mesecima ignoriše, da im se čas javi na telefon, čas ne, a i kada to učini bude neprijatan, svadljiv i odbijao je svaku pomoć koju su roditelji pokušavali da mu pruže.

- Živeli smo u ubeđenju da je to jedna srećna i skladna porodica. Imali su samo njega i kada je otišao na studije u Novi Sad, skrpili su nešto novca i kupili mu stan. Sve je delovalo idilično, a sada čujemo da verovatno nije ni završio fakultet. Onda se pominju neki dugovi nekim zelenašima i povremeni problemi sa alkoholom i sa lakšim drogama. Koliko znam, nije nikada bio zavisnik, ali kao što ste mogli da vidite i sami na njegovim kanalima na društvenim mrežama, alkohol mu očigledno nije bio stran. Svi u porodici mislimo da se njegov otac nije mogao pomiriti sa takvim propustom u vaspitanju te da je sebe krivio za Danielovo ponašanje - priča rođaka porodice Đukić.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".