Opsadno stanje u Ulici cara Dušana okončano je odvođenjem jutjubera u Klinički centar, gde se i sada nalazi, a navodno se i nekoliko dana pre toga čudno ponašao. Prema nezvaničnim saznanjima, jutjuber, koji ima na hiljade pratilaca na "Tik-toku" i "Instagramu", poslednjih godina je, navodno, imao problema sa kockom, ali i sa zelenašima od kojih je pozajmljivao novac, a od smrti oca njegovo ponašanje postalo je još čudnije.

Tog jutra Đukića je telefonom pozvala majka, koja živi u Apatinu, odakle se i Daniel preselio pre nekoliko godina u Novi Sad, i u razgovoru joj je sin delovao čudno.

Foto: LJ.P./Dnevnjak

 

- Majka je brzo stigla u Novi Sad, ali u sinovljev stan, koji su mu kupili pre nekoliko godina, nije mogla da uđe - navodi izvor "Novosti" blizak istrazi. - Sin joj nije otvarao vrata, pa je ona, uplašena i uznemirena, pozvala policiju.

Tada je počela desetočasovna drama ispred i u zgradi u Ulici cara Dušana, čiji je deo bio blokiran za saobraćaj. Ispred su sve vreme bili vatrogasci, Služba hitne pomoći i policija, a angažovan je i pregovarač. Đukić je odbijao da komunicira sa bilo kim, a povremeno je izlazio na zastakljenu terasu, pevao i dobacivao okupljenima. Čak je sve snimao i to postavljao na društvene mreže.

Foto: ATA images

 

 

- Navodno je roditeljima pre oko dve nedelje saopštio da ima veliki problem, jer je pozajmljivao novac i da ne može da ga vrati - navodi dalje naš izvor upoznat sa situacijom. - Otac, koji je radio u jednoj banci u Apatinu, i koji je i ranije sinu jedincu pomagao da reši novčane probleme, verovatno više nije mogao da izdrži taj pritisak i odlučio se na samoubistvo. Gubitak oca je, pretpostavljamo, slomio Daniela, pa je i on u jednom trenutku odlučio da sebi oduzme život.

Za jutjuberovu porodicu kažu da su divni ljudi i da su bili posvećeni svom sinu jedincu.

Nije bilo posledica

POSLE desetočasovnog angažovanja pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, tridesetšestogodišnji Novosađanin, koji je, zaključan, pretio samoubistvom, bezbedno je evakuisan iz stana, saopštila je u ponedeljak Policijska uprava u Novom Sadu. Oko 19 časova policija je uspela da, bez ikakvih posledica, iz stana izvede čoveka koji je, zatim, zbrinut u Kliničkom centru Vojvodine.

(Novosti onlajn)