Његова блиска рођака из Апатина каже да је страшно шта је задесило породицу Ђукић у свега неколико месеци. Она тврди да до Даниеловог испада није ни знала колико су се неке ствари отргле контроли.

- То је једна дивна фамилија и све је деловало идилично до 7. децембра, када му се убио отац. Сви смо били у шоку. Никоме није било јасно зашто је то урадио. Дуго је радио као директор у једној банци и када је дошло до реструктурирања почела су отпуштања. Његова једна колегиница нашла се на листи технолошких вишкова и он није дозволио да добије отказ већ се пријавио да он оде на биро јер му је остало мање година до пензије. Ето какав је то човек био и онда се убио. Сви смо били у шоку, а онда нам се Даниелова мајка отворила и почела да прича - присећа се саговорница.

Фото: Јутјуб принтскрин/DNEVNJAK

 

- Рекла нам је да их Даниел већ месецима игнорише, да им се час јави на телефон, час не, а и када то учини буде непријатан, свадљив и одбијао је сваку помоћ коју су родитељи покушавали да му пруже.

- Живели смо у убеђењу да је то једна срећна и складна породица. Имали су само њега и када је отишао на студије у Нови Сад, скрпили су нешто новца и купили му стан. Све је деловало идилично, а сада чујемо да вероватно није ни завршио факултет. Онда се помињу неки дугови неким зеленашима и повремени проблеми са алкохолом и са лакшим дрогама. Колико знам, није никада био зависник, али као што сте могли да видите и сами на његовим каналима на друштвеним мрежама, алкохол му очигледно није био стран. Сви у породици мислимо да се његов отац није могао помирити са таквим пропустом у васпитању те да је себе кривио за Даниелово понашање - прича рођака породице Ђукић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".