Važio je za mađioničara sa loptom, pokazivao je to "milion" puta kako u klubovima, tako i u reprezentaciji Brazila. Nažalost, takav tip igrača polako nestaje iz modernog fudbala.

Dok se mnogi prisećaju njegovih majstorija, njegova bivša žena Karolin Seliko dala je izjavu koja je napravila pravi "bum" na društvenim mrežama.

NJih dvoje razveli su se 2015. godine, posle nešto manje od deceniju zajedničkog života, a sada je nekadašnja manekenka ispričala i zbog čega je došlo do toga.

Bilo je raznih spekulacija, ali se sada zna šta se desilo.

- Kaka me nikada nije izdao. Tretirao me je lepo, podario mi je prelepu familiju, ali nisam bila srećna. Nešto je nedostajalo. Bio je previše savršen za mene - rekla je Seliko, a prenosi britanski "San".

Kaka je poznat kao veoma religiozan čovek, Karolin je upoznao još kada su bili deca i venčali su se u decembru 2005. godine.

Imaju dvoje dece, sina i ćerku.

On je u januaru 2019. godine verio brazilsku manekenku Karolinu Dijaz i nedugo zatim saopštili su da čekaju dete i da će on po treći put postati otac. 

Kerolajn (36) se udala za Eduarda Skarpu Hulijana 2021. i par čeka svoje prvo dete.

Kaka - biografija

Rikardo Izekson dos Santos Leite, kako glasi puno ime ovog nekada sjajnog fudbalera 22. april 1982. godine u Braziliji. Prve fudbalske korake napravio je u Sao Paulu, sa samo osam godina. Prvi ugovor potpisao je sa 15 i predvodio je mladi tim Sao Paula do osvajanja takmičenja Kopa de Žuvenil. Za prvi tim, debitovao je 1. februara 2001. U brazilskom klubu se zadržao dve sezone, od 2001. do 2003. 

Foto: EPA

 

NJegov veliki talenat ubrzo je prepoznat i ovaj legendarni fudbaler pojačava redove Milana za 8,5 miliona evra, što je predsednik kluba Silvio Berluskoni, kasnije opisao kao „kikiriki”, aludirajući na to da je bilo jeftino. U italijanskom gigantu iz grada mode pružao je verovatno i najbolje partije u karijeri. Za ekipu sa San Sira odigrao je 193 utakmice i postigao je 70 golova. Za to vreme je osvojio Ligu šampiona 2007. godine, dva prvenstva Italije, jedan Superkup Italije, Svetsko klupsko prvenstvo i dva Superkupa Evrope. 

Godine 2007. Kaka je osvojio i Zlatnu loptu zbog sjajnih partija te sezone.

Foto: Tanjug/AP

 

Nakon brojnih uspeha u Italiji, Kaka 2009. prelazi u Real Madrid, a sa kraljevskim klubom je potpisao šestogodišnji ugovor. Na 85 utakmica postigao je 23 gola i osvojio jednu La ligu i Kup kralja. Potom sledi povratak u Milan, trogodišnja epizoda u Orlando Sitiju i završetak karijere u Sao Paulu. 

BONUS VIDEO: