Важио је за мађионичара са лоптом, показивао је то "милион" пута како у клубовима, тако и у репрезентацији Бразила. Нажалост, такав тип играча полако нестаје из модерног фудбала.

Док се многи присећају његових мајсторија, његова бивша жена Каролин Селико дала је изјаву која је направила прави "бум" на друштвеним мрежама.

Њих двоје развели су се 2015. године, после нешто мање од деценију заједничког живота, а сада је некадашња манекенка испричала и због чега је дошло до тога.

Било је разних спекулација, али се сада зна шта се десило.

- Кака ме никада није издао. Третирао ме је лепо, подарио ми је прелепу фамилију, али нисам била срећна. Нешто је недостајало. Био је превише савршен за мене - рекла је Селико, а преноси британски "Сан".

Кака је познат као веома религиозан човек, Каролин је упознао још када су били деца и венчали су се у децембру 2005. године.

Имају двоје деце, сина и ћерку.

Он је у јануару 2019. године верио бразилску манекенку Каролину Дијаз и недуго затим саопштили су да чекају дете и да ће он по трећи пут постати отац. 

Керолајн (36) се удала за Едуарда Скарпу Хулијана 2021. и пар чека своје прво дете.

Кака - биографија

Рикардо Изексон дос Сантос Леите, како гласи пуно име овог некада сјајног фудбалера 22. април 1982. године у Бразилији. Прве фудбалске кораке направио је у Сао Паулу, са само осам година. Први уговор потписао је са 15 и предводио је млади тим Сао Паула до освајања такмичења Копа де Жувенил. За први тим, дебитовао је 1. фебруара 2001. У бразилском клубу се задржао две сезоне, од 2001. до 2003. 

Фото: ЕПА

 

Његов велики таленат убрзо је препознат и овај легендарни фудбалер појачава редове Милана за 8,5 милиона евра, што је председник клуба Силвио Берлускони, касније описао као „кикирики”, алудирајући на то да је било јефтино. У италијанском гиганту из града моде пружао је вероватно и најбоље партије у каријери. За екипу са Сан Сира одиграо је 193 утакмице и постигао је 70 голова. За то време је освојио Лигу шампиона 2007. године, два првенства Италије, један Суперкуп Италије, Светско клупско првенство и два Суперкупа Европе. 

Године 2007. Кака је освојио и Златну лопту због сјајних партија те сезоне.

Фото: Танјуг/АП

 

Након бројних успеха у Италији, Кака 2009. прелази у Реал Мадрид, а са краљевским клубом је потписао шестогодишњи уговор. На 85 утакмица постигао је 23 гола и освојио једну Ла лигу и Куп краља. Потом следи повратак у Милан, трогодишња епизода у Орландо Ситију и завршетак каријере у Сао Паулу. 

БОНУС ВИДЕО: