Melina DŽinović našla se u žiži interesovanja zbog razvoda od Harisa DŽinovića. Oni su stavili tačku na brak posle 22 godine ljubavi i dvoje dece, a nakon izlaska iz suda pevač je izneo brojne skandalozne tvrdnje o Melini. Kako je ispričao nju "samo novac zanima", otkrio da je ona ta koja je svojevoljno napustila njihovu vilu, ali i da ga je varala.

Foto: ATA images

 

 

Poznata modna kreatorka koja je imala revije širom sveta i čije kreacije su nosile Sofija Vergara, Maraja Keri, Pamela Anderson, DŽenifer Lopez i moge druge svetske face, rođena je u Bihaću i ćerka je Elme i Sulejmana Galića. Ima rođenu sestru Eminu o kojoj se ne zna mnogo toga.

Mediji su pisali da ona godinama živi u Turskoj sa suprugom i ćerkom i da joj je muž jedan od najuglednijih istanbulskih preduzetnika. Na prvi pogled njih dve ne liče, dok je Melina privlačna plavuša, Emina je zanosna brineta, ali kada se bolje zagledate - sličnost je ogromna.

Foto: ATA images

 

 

Melina je samo jednom u javnosti uslikana sa sestrom i to na koncertu Harisa DŽinovića 2019. godine. Melina je obukla crvenu svečanu haljinu sa istaknutin dekolteom, dok je Emina "sijala" u dvodelnoj svetlucavoj haljini.

Haris je nedavno pozvao policiju kako bi Melinu izbacio iz doma, a pripadnici policije su vrlo brzo došli na lice mesta, nakon čega je Melina izjavila da je Haris maltretira. Policija je Harisu potom privremeno oduzela pištolj koji je imao u kući, iako ima dozvolu za njega, a on je poručio da je Melina došla s namerom da ga provocira.

BONUS VIDEO: