Мелина Џиновић нашла се у жижи интересовања због развода од Хариса Џиновића. Они су ставили тачку на брак после 22 године љубави и двоје деце, а након изласка из суда певач је изнео бројне скандалозне тврдње о Мелини. Како је испричао њу "само новац занима", открио да је она та која је својевољно напустила њихову вилу, али и да га је варала.

Фото: АТА имагес

 

 

Позната модна креаторка која је имала ревије широм света и чије креације су носиле Софија Вергара, Мараја Кери, Памела Андерсон, Џенифер Лопез и моге друге светске фаце, рођена је у Бихаћу и ћерка је Елме и Сулејмана Галића. Има рођену сестру Емину о којој се не зна много тога.

Медији су писали да она годинама живи у Турској са супругом и ћерком и да јој је муж један од најугледнијих истанбулских предузетника. На први поглед њих две не личе, док је Мелина привлачна плавуша, Емина је заносна бринета, али када се боље загледате - сличност је огромна.

Фото: АТА имагес

 

 

Мелина је само једном у јавности усликана са сестром и то на концерту Хариса Џиновића 2019. године. Мелина је обукла црвену свечану хаљину са истакнутин деколтеом, док је Емина "сијала" у дводелној светлуцавој хаљини.

Харис је недавно позвао полицију како би Мелину избацио из дома, а припадници полиције су врло брзо дошли на лице места, након чега је Мелина изјавила да је Харис малтретира. Полиција је Харису потом привремено одузела пиштољ који је имао у кући, иако има дозволу за њега, а он је поручио да је Мелина дошла с намером да га провоцира.

БОНУС ВИДЕО: