Pored svakodnevnih obaveza koje ima preko glave, najbolji teniser sveta Novak Đoković trudi se da svaki slobodni trenutak provede sa svojom decom. On i njegova supruga, Jelena, daju sve od sebe da Stefana i Taru izvedu na pravi put.

Mladi bračni par je veoma posvećen svojoj deci, edukacija i učenje je na prvom mestu, pa je i u skladu tome tako opremljena dečija soba.

Foto: Instagram printskrin/jelenadjokovicndf

 

 

Jelena je nekoliko puta na Instagramu objavljivala fotografije i snimke iz stana, pa smo na trenutke mogli da zavirimo u sobu mališana.

 

 

Preteranog luksuza nema, u stanu se nalazi jedna manja biblioteka a pored igračkica, tu su i razne zabavne knjige kao i enciklopedije koje su važan deo Tarinog i Stefanovog odrastanja.

 

 

- Moja deca su prva generacija dece koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, moji baba i deda, Novakovi takođe. Stefan i Tara su prva generacija i verujem da će to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti - rekla je Jelena jednom prilikom na panelu „Budućnost je sad“.

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".